Forum dyskusyjne - Pr0team.net

Pełna wersja: Nałogi serialowe...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ciekawi mnie czy jestem jakiś dziwny czy więcej osób tez tak ma... Oglądam seriale Big Grin Hehe różnej maści i treści Smile i po prostu wpadłem w jakby nałóg/obłęd związany z tymi serialami. Macie może swoje takie zboczenia też ? Big Grin
Obecnie nie kiedyś drużyna A czy my gawer czy jak kolwiek się to pisze oglądałem non stop no i seria dragon ball wszystkie odcinki w tv. Czy byłem uzależniony chyba nie. Teraz nie mam tv w pokoju i jakoś mnie nie ciągnie do jej oglądania a jak chce coś obejrzeć to do wypożyczalni i oglądam na kompie.
ja też oglądam seriale, chociaż ostatnio coraz mniej czasu na nie mam, ale jednak wciaż cos sobie ściągam.
Uwielbiam wyszukiwać sobie nowe seriale, a potem sprawdzać czy dobre czy nie. W tej chwili z braku czasu oglądam dwaTongue ale kiedyś było tego dużo więcejTongue
Seriale Tak- ale tylko na kompie. nie przepadam za oglądaniem w TV bo trzeba czekać ,reklamy i rożne inne niewygody. Na kompie oglądam kiedy chce i to co chce Smile

Moim pierwszym nałogiem był DBZ Big Grin teraz raczej nie mam nic takiego choć pamiętam czasy kiedy wszedł prison break to spędzałem kilka godzin na oglądaniu jegoSmile
Kiedyś jak byłem młodszy i nie było jeszcze komputera oglądałem seriale w TV. Teraz prawie w ogóle nie oglądam, dla mnie to strata czasu, nie lubię oglądać takich tasiemców które są emitowane w nieskończoność, wole jakiś dobry film.
Przekierowanie