Ciekawi mnie czy jestem jakiś dziwny czy więcej osób tez tak ma... Oglądam seriale

Hehe różnej maści i treści

i po prostu wpadłem w jakby nałóg/obłęd związany z tymi serialami. Macie może swoje takie zboczenia też ?

Obecnie nie kiedyś drużyna A czy my gawer czy jak kolwiek się to pisze oglądałem non stop no i seria dragon ball wszystkie odcinki w tv. Czy byłem uzależniony chyba nie. Teraz nie mam tv w pokoju i jakoś mnie nie ciągnie do jej oglądania a jak chce coś obejrzeć to do wypożyczalni i oglądam na kompie.
ja też oglądam seriale, chociaż ostatnio coraz mniej czasu na nie mam, ale jednak wciaż cos sobie ściągam.
Uwielbiam wyszukiwać sobie nowe seriale, a potem sprawdzać czy dobre czy nie. W tej chwili z braku czasu oglądam dwa

ale kiedyś było tego dużo więcej

Seriale Tak- ale tylko na kompie. nie przepadam za oglądaniem w TV bo trzeba czekać ,reklamy i rożne inne niewygody. Na kompie oglądam kiedy chce i to co chce
Moim pierwszym nałogiem był DBZ

teraz raczej nie mam nic takiego choć pamiętam czasy kiedy wszedł prison break to spędzałem kilka godzin na oglądaniu jego

Kiedyś jak byłem młodszy i nie było jeszcze komputera oglądałem seriale w TV. Teraz prawie w ogóle nie oglądam, dla mnie to strata czasu, nie lubię oglądać takich tasiemców które są emitowane w nieskończoność, wole jakiś dobry film.