Forum dyskusyjne - Pr0team.net

Pełna wersja: Kompilacja XP z sata
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Heja

Mam problem, probuje skompilować XP ze sterami sata, mam tego Nlite ktory to robi, ale jest taki problem.

Wyswietla sie okienko zeby podac drivers, no ale on prosi o plik .inf, a ja stery mam w wersji exe? Jak probuje wypakowac to exe to komputer krzyczy ze nei moze wypakowac do tego komputera tych sterownikow. NIe ma czegos takiego jak zmiana sciezki wypakowania. No i nie wiem co mam zrobic Sad. A moze ja czegos nie kumam?

Tutaj jest link do tej calej instrukcji, moze wy mi podpowiecie, bo moze za dlugo nad tym wisze i szukam daleko a mam pod nosem?

Kod:
Zawartość niedostępna dla niezarejestrowanych. Aby zobaczyć kod zarejestruj się TUTAJ

Podaj model sprzętu, do którego stery potrzbujesz.
Dzejka masz tu stery, one nie są w wersji exe, to są moje stery od mojego dysku sata i u mnie działają Smile

Kod:
Zawartość niedostępna dla niezarejestrowanych. Aby zobaczyć kod zarejestruj się TUTAJ

Hasło : link

Link396 i ona zrobi z tymi sterami? nic... to muszą być sterowniki trybu tekstowego.
Dzeka, wejdz na stronę producenta notebooka. Znajdz sterowniki do swojego modelu pod XP, ściągnij, skompiluj nLitem system ze sterami i instaluj.
A WIN XP SP3 nie chce się odpalić?

Jak coś to mam sterwniki do Toshiby Satelite
Dzejka pisała że problem chyba już rozwiązała. Zobaczymy co ona powie na ten temat.
No właśnie prosiłem o określenie posiadanego sprzętu.
Poradzilam sobie z tymi sterami sata Big Grin. Chociaz bylo ciezko Smile. Xp juz wgrane, teraz tylko problem ze sterami pod tego xp :/, ale powoli tez to rozpracuje Big Grin
No jak chcesz. Jeśli mamy Ci pomóc to musisz podać specyfikację sprzętu. Najgorzej to zazwyczaj jest z wifi.

// Po rozmowie z Dzejką temat zamykam.
// PuSIeK
Przekierowanie