10-05-2008, 14:54
Heja
Mam problem, probuje skompilować XP ze sterami sata, mam tego Nlite ktory to robi, ale jest taki problem.
Wyswietla sie okienko zeby podac drivers, no ale on prosi o plik .inf, a ja stery mam w wersji exe? Jak probuje wypakowac to exe to komputer krzyczy ze nei moze wypakowac do tego komputera tych sterownikow. NIe ma czegos takiego jak zmiana sciezki wypakowania. No i nie wiem co mam zrobic
. A moze ja czegos nie kumam?
Tutaj jest link do tej calej instrukcji, moze wy mi podpowiecie, bo moze za dlugo nad tym wisze i szukam daleko a mam pod nosem?
Mam problem, probuje skompilować XP ze sterami sata, mam tego Nlite ktory to robi, ale jest taki problem.
Wyswietla sie okienko zeby podac drivers, no ale on prosi o plik .inf, a ja stery mam w wersji exe? Jak probuje wypakowac to exe to komputer krzyczy ze nei moze wypakowac do tego komputera tych sterownikow. NIe ma czegos takiego jak zmiana sciezki wypakowania. No i nie wiem co mam zrobic
. A moze ja czegos nie kumam?Tutaj jest link do tej calej instrukcji, moze wy mi podpowiecie, bo moze za dlugo nad tym wisze i szukam daleko a mam pod nosem?
Kod:
Zawartość niedostępna dla niezarejestrowanych. Aby zobaczyć kod zarejestruj się TUTAJ

. Chociaz bylo ciezko