Mi sie wydaje ze Wojewódzki wygrywa, ponieważ ma swój zakręcony program, ale można się pośmiać z jego tekstów, nie tak jak w debilnym (dla mnie i to jest tylko moje zdanie) Misiek Koterski Show...
A Wy co sądzicie ?

Versus

Oczywiście Wojewódzki. On jest sobą (przynajmniej tak mi się wydaje). W każdym razie jest naturalny. Coprawda często jego zachowania są naprawdę głupie i niesmaczne, ale ogólnie podziwiam go za to, że w ekspresowym tempie potrafi skomentować każdą sprawę w bardzo osobliwy i nietuzinkowy sposób. Można odnieść wrażenie, że on po prostu najpierw mówi, a później myśli.
W każdym razie taki chyba jest.
Koterski to dla mnie kompletny pajac, a może takiego tylko gra.
Jest do niczego.
Dokładnie tak uważam kolest

A w necie piszą, że Koterski rządzi, bije rekordy popularności, kto go ogląda ? Nie wiem... Tak samo nie lubię Szymona Majewskiego... A jak lecą niektóre odcinki Wojewódzkiego to aż czasem brzuch boli od brechu

Ja uważam że Wojewódzki jest lepszy choć nigdy nie widziałem tego Koterskiego w akcji ale już po samej reklamie jaką widzę w TV to nie chce mi się nawet jego oglądać poza tym można powiedzieć że Wojewódzki był pierwszy a zazwyczaj to co pierwsze jest lepsze.
Koterski jest mało zabawny, jak również wcześniej wymieniony Majewski.
Wojewódzki jest moim zdaniem zdecydowanie zabawniejszy przy czym potrafi prowadzić w swoim programie rozmowę na poziomie

Majewski to przebija obu. Trudno znaleźć tak pomysłowego człowieka, który w naprawdę ciekawy i lekki sposób potrafi przedstawić nawet poważne tematy.
Misiek Koterski to dla mnie takie "dziecko " Kuby i jak dla mnie kiepski w gaciach jest w porównaniu do Kuby mino ze nie jestem fanem Wojewódzkiego
Jak dla mnie jeden i drugi to przyglup z tym że Wojewódzkiego nie znoszę.
Ostatnio pokazał klase w programie "mam talent" na TVN.
Pojechał uczestnikowi za wygląd. Koleś ma niewyparzoną gębę, tylko czekać aż ktoś go kiedyś spotka w ciemnej uliczce.
ADiKO, pojechał lepiej innej osobie też z tego programu.
Wchodzi babka z psem, a on :
- Czy będziesz coś robiła z tym psem ?
- Nie, jestem niewidoma, a ten pies to mój przewodnik...
Tak mu się głupio zrobiło, teraz z niego to taki showmen na siłę się zrobił...
A co do Koterskiego - tak szybko się pojawił, a zniknął z anteny jeszcze szybciej - dzięki Bogu, bo program prezentował poziom poniżej przeciętnej.
O tym akurat nie słyszałem ale też z tego co wiem to nie była babka tylko młoda dziewczyna

No młoda babka

I akurat dobrze zaśpiewała, Wojewódzki sam się zgasił...