06-05-2008, 09:29
06-05-2008, 10:05
Mozna zarobic, ale przewaznie musisz miec dosc popularna stronke, zeby ludzie klikali na reklamy. Jak na razie zarobilem ok. ~200zl na tym, ale bardzo dlugo to trwalo. Najbardziej oplacaja sie programy partnerskie mBanku, Google (AdSense), Allegro.
06-05-2008, 10:33
Jak napisał Velitus można zarabiać na reklamach. Jednak nie licz na to, że bez chociażby podstawowej wiedzy na temat budowy stronek, czy też tych programów reklamowych, pozycjonowania itp... uda Ci się wzbogacić.
Nie wierz w żadne ogłoszenia, że jest do zarobienia duża kasa za jakieś czytanie maili, klikanie w coś itp.. - to jedna wielka ściema (a przynajmniej tak mi się wydaje, bo nigdy nie próbowałem, ale nawet nie muszę, bo to od razu widać, że chodzi o to, aby kogoś wykorzystać). Nikt nie daje nic za darmo, więc wszelkie ogłoszenia sobie podaruj.
Nie wierz w żadne ogłoszenia, że jest do zarobienia duża kasa za jakieś czytanie maili, klikanie w coś itp.. - to jedna wielka ściema (a przynajmniej tak mi się wydaje, bo nigdy nie próbowałem, ale nawet nie muszę, bo to od razu widać, że chodzi o to, aby kogoś wykorzystać). Nikt nie daje nic za darmo, więc wszelkie ogłoszenia sobie podaruj.
06-05-2008, 13:38
Zarabianie na czytaniu meili jest mozliwe tylko ze jest ono bardzo pracochlonne i tak jak napisal kolest jestes tam wykorzystywany poniewaz za 1 e-mail masz 1 gr a firma ktora je rozsyla ma za niego okolo 50 groszy 
Mam programik ktory sobie wlaczasz i on automatycznie klika Ci linki przez co nie musisz sie meczyc. Jak Ci sie chce to moge Ci wyslac i bedziesz sobie codzienie wlaczal. Dziennie zarabiasz 0,13 dolara wyplacaja jak uzbierasz 10 wiec zastanow sie czy Ci sie chce

Mam programik ktory sobie wlaczasz i on automatycznie klika Ci linki przez co nie musisz sie meczyc. Jak Ci sie chce to moge Ci wyslac i bedziesz sobie codzienie wlaczal. Dziennie zarabiasz 0,13 dolara wyplacaja jak uzbierasz 10 wiec zastanow sie czy Ci sie chce

06-05-2008, 15:22
To ja dziękuje bardzo za taki zarobek... Już lepsze jest zbieranie pkt w rapidzie