Temat podobny do "Kariera czy Rodzina"...
Wielu ludzi twierdzi, że są samotni z własnego wyboru, moim zdaniem próbują okłamywać samych siebie. Po prostu boją się przyznać, że zostali odrzuceni. Wiele jest rodzajów samotności: samotność z powodu rozstania z ukochaną osobą, samotność w tłumie, samotność z braku jakichkolwiek przyjaciół i podejrzewam, że mógłbym jeszcze tak wymieniać...
Temat dla Dzejki i Sok19, ale do Was - pr0team'owicze też

Ja powiem że teraz jestem samotny z wyboru gdybym chciał był bym dalej w związku który nie miał sensu lub teraz bym znalazł sobie dziewczynę nie miał bym chyba z tym problemu. Jednak chce odpocząć od tego dlatego uważam że jestem samotny z wyboru.
Ja rówież jestem samotny z wyboru.Kiedyś byłem odrzucany i przyzwyczaiłem się już do tego teraz już nie musiał bym byc gdybym chciał znalazl bym dziewczyne ale nie mógl bym się przyzwycaic po 20 latach samotności i jescze kwestia znalezienia właściwej dziwczyny oczywiście jestem wybredny i wymagający biore co chce a nie to co mi los daje

biore co chce a nie to co mi los daje

Hehe Soku zadziwiasz mnie, piękna myśl
Hehe ja się cieszę z tego co dał mi los 
Trzeba odrozniac bycie samotnym od bycia samym.
Ja nie jestem samotna, ale jestem sama.
Samotnosc to stan ducha i umyslu. NIe jestem samotna, gdyz mam wielu przyjaciol, kolegow, kolezanki.
Jestem sama poniewaz nie mam meza, partnera itd ... dlaczego? Z wyboru. I nie dla tego ze ktos mnie odrzuca czy nie chce. Wrecz przeciwnie, jest kilku facetow ktorzy chca ze mna byc, ale ja nie chce byc z nimi

. Jako osobie w pojedynke zyje mi sie lepiej. Lubie moje zycie takie jakie jest i nie potrzebuje do zycia drugiej osoby.
NIe mowie ze to sie nie zmieni, ale w obecnej sytuacji jest mi bardzo dobrze

Link ciesze sie że ty się cieszysz czasem los daje i dobre rzeczy i zsyła nam dobrych ludzi , masz szczęście ktorego ja poprostu nie mam .
No to po przeczytaniu postu dzejki stwierdzam że nie jestem samotny ponieważ mam przyjaciół kolegów koleżanki z którymi utrzymuje kontakty. Ale Wtedy jestem sam z powodów takie jak napisałem wyżej.