Jakie jest Wasze zdanie na ten temat ?
Czy dziś w ogóle istnieją dziewice i

prawiczki

bo na serio świat jest dziwny

Zapraszam do dyskusji

Czy jest ktoś kto jeszcze czeka na "skonsumowanie" swojego związku ?
Ty jednak chcesz o nas wiedziec jak najwiecej
WIec sex po slubie to juz raczej przeszlosc chociaz znam osoby ktore chca "skonsumowania" zwiazku dopiero po slubie ale osobiscie raczej w to watpie
Po co czekac az do nocy poslubnej skoro sex jest tak przyjemny??
No to już za późno na czekanie i również nie wiem po co czekać. Ale jeżeli ktoś ma takie poglądy to proszę bardzo.
Moim zdaniem sex po ślubie to miłe i wogole ,ale nie dobre. Otóż seks jest ważnym czynnikiem w życiu człowieka i naprawdę myślę ,że ciężko by było parze ,żyć tak ,że w łóżku by się zupełnie nie zaspokajali.
Ktoś mógłby powiedzieć "przecież kiedyś jakoś były dziewice do ślubu i jakoś później małżeństwa owe wytrzymywały wiele wiele lat."
Tylko trzeba pamiętać ,że w czasach obecnych świadomość kobiet jest o wiele większa. Kobiety teraz wiedzą, że nie koniecznie są tylko od rodzenia dzieci i stania przy garach

Trzeba sprawdzić przed ślubem czy się do siebie pasuje w tych sprawach. Problemy łóżkowe (niedopasowanie seksualne) są najczęstszą przyczyną rozwodów.
Istnieją jeszcze prawiczki- jestem jednym z nich
A co do seksu przed ślubem... Jak najbardziej tak, to nic złego w gruncie rzeczy.